Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

New videos won't hardly load?

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Okay, I'm at my wit's end about this. After searching the web all day yesterday, I cannot find a real answer. Here's my predicament:

We recently aquired high-speed internet, which I was really loving. I went on a YT viewing spree. However, now when I try to view new videos I haven't watched yet, they will start to load, and I will see about 30 seconds worth if I'm lucky. However, when I go back to my previously loaded videos, they work perfectly! So, here's what I tried:

Installing (then deinstalling) Chrome

Deinstalling then reinstalling FF (which actually let me wach an 18 minute AVGN episode seemlessly, however I started having the same problem again in the next video)

Unplugging my router overnight

and deleting anything taking up unnesacary space on the computer. Also, all browsers did the same thing when it comes to videos. I'm now guessing this has something to do with the memory, right? But if so, which files contain YT data? I don't want to delete something important...

EDIT: BTW, I have XP.

EDIT: Started working right again randomly last night. Yay?
Thanks for helping me!!

Edited by Thereallydesprateperson, 10 September 2013 - 03:04 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP