Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Cant download any files or uninstall programs. [Closed] [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#16
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Zero Access is now history :)

Any further problems at all before I remove my rubbish and tidy up ?
  • 0

Advertisements


#17
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Nope i think thats it. :thumbsup:
  • 0

#18
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
For some reason I still cant access my employers website from my laptop. Which is only Target.com, it will go there then crash and say 'sorry we couldnt find that page'
  • 0

#19
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Which browser is this in ?
  • 0

#20
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Internet Explorer. Its the only one to log on to the HR website.
  • 0

#21
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Run this small OTL fix and then try again

Warning This fix is only relevant for this system and no other, using on another computer may cause problems

Be advised that when the fix commences it will shut down all running processes and you may lose the desktop and icons, they will return on reboot

Run OTL
  • Under the Custom Scans/Fixes box at the bottom, paste in the following
    Posted Image
:Commands
[CREATERESTOREPOINT]

:Files
Netsh firewall reset /c
netsh advfirewall reset /c
netsh int ip reset c:\resetlog.txt /c
ipconfig /flushdns /c
ipconfig /release /c
ipconfig /renew /c

:Commands
[resethosts]
[emptytemp]
[Reboot]
  • Then click the Run Fix button at the top
  • Let the program run unhindered, reboot the PC when it is done
  • Open OTL again and click the Quick Scan button. Post the log it produces in your next reply.

  • 0

#22
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
All processes killed
========== COMMANDS ==========
Restore point Set: OTL Restore Point
========== FILES ==========
< Netsh firewall reset /c >
The system cannot find the path specified.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
< netsh advfirewall reset /c >
An unrecoverable Windows Firewall error (0x3) occurred.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
< netsh int ip reset c:\resetlog.txt /c >
Reseting Echo Request, OK!
Reseting Global, OK!
Reseting Interface, OK!
A reboot is required to complete this action.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
< ipconfig /flushdns /c >
Windows IP Configuration
Successfully flushed the DNS Resolver Cache.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
< ipconfig /release /c >
Windows IP Configuration
No operation can be performed on Local Area Connection while it has its media disconnected.
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::210b:d538:b6f1:8339%11
Default Gateway . . . . . . . . . :
Ethernet adapter Local Area Connection:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 6:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 7:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 12:
Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:6ab8:81f:2bcb:3f57:fef3
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::81f:2bcb:3f57:fef3%12
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
< ipconfig /renew /c >
Windows IP Configuration
No operation can be performed on Local Area Connection while it has its media disconnected.
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
Connection-specific DNS Suffix . : home
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::210b:d538:b6f1:8339%11
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.12
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Ethernet adapter Local Area Connection:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 6:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 7:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Local Area Connection* 12:
Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:6ab8:81f:2bcb:3f57:fef3
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::81f:2bcb:3f57:fef3%12
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\STDEEZ\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
========== COMMANDS ==========
C:\Windows\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully

[EMPTYTEMP]

User: Administrator

User: All Users

User: Default
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
->Flash cache emptied: 0 bytes

User: Default User
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
->Flash cache emptied: 0 bytes

User: Public

User: STDEEZ
->Temp folder emptied: 657670 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 90486660 bytes
->Java cache emptied: 0 bytes
->Google Chrome cache emptied: 0 bytes
->Apple Safari cache emptied: 0 bytes
->Flash cache emptied: 2866 bytes

%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 563368 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 33425 bytes
RecycleBin emptied: 0 bytes

Total Files Cleaned = 88.00 mb


OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 10292013_122025

Files\Folders moved on Reboot...
C:\Users\STDEEZ\AppData\Local\Temp\ehmsas.txt moved successfully.
C:\Users\STDEEZ\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\AntiPhishing\ED8654D5-B9F0-4DD9-B3E8-F8F560086FDF.dat moved successfully.
C:\Users\STDEEZ\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\FZ8RPEMX\page__st__15__gopid__2345003[1].htm moved successfully.

PendingFileRenameOperations files...

Registry entries deleted on Reboot...
  • 0

#23
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Are you able to access the site now ?
  • 0

#24
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Tried the website again, its still doing the same thing.
  • 0

#25
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Sometimes it says "the script its running is too long" or the running script is too long"
  • 0

Advertisements


#26
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Is it just that one site ?

Try this link http://www.target.com/
  • 0

#27
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Yeah just this site that ive noticed. I tried it with your link and it still did the same thing.
  • 0

#28
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
OK next step will be to upgrade Java

Posted Image Your Java is out of date. Older versions have vulnerabilities that malware can use to infect your system. Please follow these steps to remove older versions of Java components and upgrade the application.

Upgrading Java :
Please download JavaRa to your desktop and unzip it to its own folder
  • Run JavaRa.exe, then click on Remove Java Runtime.
  • Select the Java version you have from the drop down list, and then click on Run Uninstaller
  • Press Yes if it asks to uninstall the product.
  • Allow the uninstaller to remove the installed version.
  • When its finished, go back to JavaRa, and click Back
  • Click on Update Java Runtime and then select Download and install latest version.
  • Press Next
  • Press Java Manual Download.
  • A browser window will open with the Java download page.
  • Click the Windows offline link to download Java.
  • Run the installer.
  • Close JavaRa

  • 0

#29
killurbeer

killurbeer

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
Alright I did that last step and updated java successfully. Website still doesnt work however. Do you think its becuse I Run Vista and thats pretty outdated?
  • 0

#30
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
I would not have thought so. It is intriguing as I have no problems visiting that site

Temporarily disable java in IE and then see if you can access it. As it may be a script on the site itself

Temporarily disable Java : Step by step here http://java.com/en/d...ble_browser.xml
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP