Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Beeping from Headphones from Soundcard


  • Please log in to reply

#1
Badaboom

Badaboom

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have a Creative SoundBlaster Z sound cardwith accompanying microphone. I also have a Audio Technica ATH-AD700 headphones. Both was working excellent for me. However, last night when I was listening to a video through the headphones, the cord was getting tangled in the back so I unplugged the headphones from the soundcard to untangle the cord and replugged it back in. I replugged it back in and got bit of a static shock and loud beeping noises started emitting from the headphones. I restarted, and plugged them in...same thing. I plugged my headphones into my iphone and it worked. I plugged the headphone into the speaker jack of the soundcard and it worked. I uninstalled and reinstalled the software for the soundcard and every time I plug in the headphone to the headphone jack it does that loud beeping.

Did I somehow fry the headphone jack on the soundcard?

Any suggestions?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP