Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Game servers won't load in certain games.


  • Please log in to reply

#1
NoteMEdown

NoteMEdown

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
In certain games including; Garry's mod, mount and blade, Archeblade, and a couple other games (most to my knowledge use steam servers) it wont let me see many servers.
In these games, I search for servers, it shows around 3-10 servers and then wont load any more. If I try to refresh, it won't load any servers.
I have to restart the game to see any more servers. (it loads a different 3-10 servers)
This is a big problem because I can't find many good servers, and i can hardly ever play with friends.

I know this is a problem with my internet because when I took my laptop to my friends house, I could load hundreds of servers.
I have really fast internet, I have Brighthouse, and I pay for 60mps. I can load web pages fast, and in most games I load servers just fine.

I have been wondering for years why I just cant seem to solve this problem.
Any help would be appreciated.

Edited by NoteMEdown, 22 November 2013 - 12:26 AM.

  • 0

Advertisements


#2
NoteMEdown

NoteMEdown

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Any help is appreciated
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP