Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no sound


  • Please log in to reply

#1
iamjumbo

iamjumbo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
i have no sound on my dell inspiron with vista. i believe that the sound stopped when i installed a web cam i got for christmas. i have uninstalled it now, but, still no sound. according to the computer, the speakers and sound system are working perfectly. i ran some kind of check, which i don't remember now in windows, and it said something about something not being activated, but it didn't say what.

what can i do?
  • 0

Advertisements


#2
KingdomSeeker

KingdomSeeker

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 80 posts
Hello Iamjumbo, welcome to G2G. To start please co to control panel/devise manager/sounds. See if there are any yellow Exclamation points beside your sound device. If there are please right click and click enable if the option is available. If there isn't please go to sounds/playback devises and make sure your devise is set as default. Try to so so with a song or something playing. You should see a bar going up and down to the right of the device your computer is using.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP