Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I am blocked from a website


  • Please log in to reply

#1
anhnha

anhnha

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 19 posts
Hi.
 
I have been blocked from www.facebook.com for a week. Actually, I don't know why. When I type the address in the address bar of Google Chrome, nothing happen. The site doesn't load any more. And no warning pops up.
 
I remember that I used a software or plugin or something else to block the site. However, when I check all software and plugins and there is no one that I think blocked the site.
I hope you can help me out.
I also try other browsers like Firefox and Internet Explorer and all of them show the same result.
Here is the result when I type ping and tracert.
 
Reply from 31.13.79.7: bytes=32 time=85ms TTL=87
Reply from 31.13.79.7: bytes=32 time=69ms TTL=87
Reply from 31.13.79.7: bytes=32 time=69ms TTL=87
 
Ping statistics for 31.13.79.7:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 69ms, Maximum = 85ms, Average = 75ms
 
C:\Users\Huan>tracert www.facebook.com
 
Tracing route to www.facebook.com [31.13.79.7]
over a maximum of 30 hops:
 
1 18 ms 5 ms 8 ms 192.168.0.1
2 13 ms 7 ms 21 ms 118.70.0.203
3 13 ms 14 ms 7 ms 118.70.0.41
4 * 40 ms 45 ms 118.69.184.145
5 41 ms 26 ms 32 ms 183.80.132.138
6 110 ms 88 ms 89 ms 203.116.9.129
7 88 ms 89 ms 91 ms 203.117.36.45
8 91 ms 89 ms 97 ms 203.117.36.26
9 83 ms 149 ms 72 ms xe-0-2-0.pr01.sin1.tfbnw.net [74.119.79.38]
10 71 ms 70 ms 90 ms po126.msw01.03.sin1.tfbnw.net [31.13.30.245]
11 76 ms 73 ms 70 ms facebook.com [31.13.79.7]
 
Trace complete.

  • 0

Advertisements


#2
anhnha

anhnha

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 19 posts

Thank you. The problem is solved.I reset the host file and it works like a charm!


  • 0

#3
phillpower2

phillpower2

    Tech Staff

  • Technician
  • 20,006 posts

:welcome:   anhnha

 

Glad you got it sorted and thank you for sharing how you resolved the issue  :thumbsup:


  • 0

#4
HolyCowZ

HolyCowZ

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 170 posts

Not a work computer is it? that admin blocked facebook? :P


  • 0

#5
rajapeka

rajapeka

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Thank you. The problem is solved.I reset the host file and it works like a charm!

hai anhnha, I face the same problem, could you tell me in detail how you fix it? I am new administrator, I think my senior testing me to solve this problem myself, but I have no clue at all

 

 

Regards,

Amien Hanantio


  • 0

#6
terry1966

terry1966

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,007 posts

http://support.microsoft.com/kb/972034

 

that should help you reset your hosts file.

 

:popcorn:


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP