Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

MS Office 2013 installation problems

Office 2013 installation

  • Please log in to reply

#1
mayur.3.92

mayur.3.92

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Hello,

All I've tried installing MS office but always receive after installation installation box launched after an office application is launched or run.

Currently, I've reinstalled my complete OS to but no use.
I've tried a clean install as well ans i see that Office runs fine in fact all apps runs fine but not the case when i enable required services.

The only application that runs after enabling required services is Powerpoint rest all gives errors.

SS :


rbkztk.png

30kyo9t.png

35lhz5v.png

mr8s1t.png

6p8go9.png

2j0gntl.png

hrle07.png

I've tried with 4 different image files and see the same problem creeping in !!!

Thanks & regards
Mayur
Lenovo Z570
i5-2430M @ 2.30Ghz


 

Attached Thumbnails

  • Untitled.png
  • Untitled2.png
  • Untitled3.png
  • Untitled4.png
  • Untitled5.png
  • Untitled6.png
  • Untitled7.png

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP