Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Suddenly no sound on Google Translate


  • Please log in to reply

#1
marsianer

marsianer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts

I have no sound on Google Translate since yesterday. I tried both IE and Firefox. I noticed this problem right after I've downloaded and used Audacity.(zip file) and lame_enc.dll file.

Maybe it's problem in lame_enc.dll file for Audacity, which I downloaded from ***.dll-files.com?...I don't know.

Any suggestions?


  • 0

Advertisements


#2
donetao

donetao

    Banned

  • Banned
  • PipPipPip
  • 753 posts

Hello! My first thought would be to restore to a earlier time before you started having the problem. I have never heard of Audacity???


  • 0

#3
marsianer

marsianer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts

Hi, yes I did that, looks like problem isn't any program... I can report the same  problem on other computer too, with IE and Firefox again. I've installed Chrome for testing, and listen button plays the sound like it should.

Can anyone confirm please?

Thanks


  • 1

#4
Petar Georgiev

Petar Georgiev

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Yes. I can confirm what marsianer said! I have this problem on any computer and any browser but Chrome! Tested on windows 7 and ubuntu 12.04.


  • 0

#5
rossdouglas

rossdouglas

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

I have no sound on Google Translate since yesterday. I tried both IE and Firefox. I noticed this problem right after I've downloaded and used Audacity.(zip file) and lame_enc.dll file.

Maybe it's problem in lame_enc.dll file for Audacity, which I downloaded from ***.dll-files.com?...I don't know.

Any suggestions?

First of all , you need to uninstall the zip file and .dll file from your system . I recommend to you that install an antivirus on your system and scan whole system.


  • 0

#6
marsianer

marsianer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts

Hi, everything is back to normal. I guess they (Google) were doing some changes in translate section.

Guys, thanks for replies!


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP