Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

BSOD from two drivers cfosspeed6.sys and peauth.sys


  • Please log in to reply

#1
minimalist

minimalist

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

I just built my first pc a few days ago and I've experienced 3 blue screens of death now.  Two were from "cfosspeed driver" and the other was from something called "protected environment authentication and authorization export driver".  I used BlueScreenView to find this out.  

 

Is there anyone who can help me fix this?  I'm pretty much at a loss.  I have no idea what to do right now.  Thanks!

 

I should also add that it seems like this only happens when I have Uplay up and running.


Edited by minimalist, 22 July 2014 - 05:24 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,091 posts

Uninstall cFosSpeed - The Internet Accelerator, see if that resolves the problem.

 

If not, zip up the dumps in C:\Windows\minidump and upload the zip file here so we can look at them.


  • 0

#3
minimalist

minimalist

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Uninstall cFosSpeed - The Internet Accelerator, see if that resolves the problem.

 

If not, zip up the dumps in C:\Windows\minidump and upload the zip file here so we can look at them.

 

I did a system search and nothing came up.  I have the minidump file but what is the preferred way to post that here?


  • 0

#4
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,091 posts

Look in Add or Remove Programs in Control Panel.

 

See here: UPLOAD IMAGE - How to upload into your thread

 

Written for WhatTheTech but also applies here.


  • 0

#5
minimalist

minimalist

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Uninstall cFosSpeed - The Internet Accelerator, see if that resolves the problem.

 

If not, zip up the dumps in C:\Windows\minidump and upload the zip file here so we can look at them.

 

I found it.  Apparently TurboLan uses that which I was unaware of.  That seemed to do it.  I really appreciate your help!


  • 0

#6
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,091 posts

That's great. If you want or need TurboLan then you can see if there is a newer version.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP