Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Problem with Firefox since installing and running SuperAntiSpyware

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPipPip
  • 205 posts

The first thing I noticed was that photos I upload to an antique-themeed Web site show a broken image icon when I return to the site. Now I've noticed that when I return to my homepage (Google) it looks like the page loads twice. I was wondering id these issues are related since they started when I used SAS. Thisng I've tried so far - running Firefox in safe mode (browser safe mode, not computer safe mode) and resetting Firefox. I was looking for info on this problem and came across this




Would doing that help? Any other suggestions?

  • 0




    Anti-Malware Mammoth

  • Expert
  • 9,603 posts
Currently being assisted here...
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP