Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

hyperlinks


  • Please log in to reply

#1
nfir33

nfir33

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 51 posts

Hi 

I am trying to open a hyperlink in gmail, but it keeps asking for an app.

I am using openoffice and have set google as my default browser, but still no luck.

Can you help?

Thanks

nfir33


  • 0

Advertisements


#2
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,768 posts

If you'll right-click that hyperlink, select Copy and then paste it into a response here in this thread we may be able to help you figure what you need.


  • 0

#3
nfir33

nfir33

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 51 posts

Parent Portal 

 

Here's the link!


  • 0

#4
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,768 posts

What happens if you try to go here instead? https://parents.glen...g.uk/api/login/


  • 0

#5
nfir33

nfir33

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 51 posts

That works no problem


  • 0

#6
nfir33

nfir33

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 51 posts

I tried pasting it into a browser and got there as well, but would love to know what I need to do to get the link to work off the bat


  • 0

#7
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,768 posts

<shrug> Don't know. Something to do with the website's automatic redirect from https://parents.glenalmondlg.org.uk/ to https://parents.glen...g.uk/api/login/ maybe? Something on your computer that doesn't like that redirect? Malware? Corrupt browser settings? ... ...


  • 0

#8
Ztruker

Ztruker

    Member 5k

  • Technician
  • 7,065 posts

What web browser are you using?


  • 0

#9
nfir33

nfir33

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 51 posts

Using google chrome.

Have tried with Internet Explorer and its doing the same


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP