Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Chrome repeatedly crashing, Reddit not working... [Closed]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
nata1ies

nata1ies

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

Hello, it still didn't work, although it took about a minute for it to crash instead of immediately. What happens is, it opens 2 windows for some reason. IDK if that has something to do with anything? Thanks for your help. It is my default browser that I prefer so want to get this straight. Nothing was changed on my computer before this randomly started happening, I don't understand.


  • 0

Advertisements


#32
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,991 posts

although it took about a minute for it to crash instead of immediately.

 
Hmm... sounds like something interfering but in Safe Mode it's not so active.
 
Might be one of your security programs.
 
Try disabling Windows Defender and see if that makes a difference.
 
To disable Windows Defender go to Start and in the Search programs and files box, type Defender,

  • In the list that presents, click Windows Defender
  • Click Tools > Options
  • Click Administrator, select or clear the Use this program check box, and then click Save

If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.


  • 0

#33
nata1ies

nata1ies

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

No, sorry, didn't work.


  • 0

#34
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,991 posts

Now the other one. :)

 

Disable your Trend Micro security and see if that makes a difference.


  • 0

#35
nata1ies

nata1ies

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

No sorry! Wish it worked!


  • 0

#36
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,991 posts

Oh well, worth a try I think.

 

Let's have another look with FRST.

 

Please run another FRST scan with the Addition.txt box ticked and post back the two logs generated - FRST.txt and Addition.txt.


  • 0

#37
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,991 posts
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP