Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Audio and video just aren't working.

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

For a long time, I've been having this issue with my computer.  Any audio or video on the internet USUALLY doesn't work.  Take YouTube, for example-- most often, either the video loads but cannot play past 0:00, it will load without audio, or it will load but not play past 1-5 seconds.  Audio works even less.  Sometimes I get lucky and things work.  It's on all browsers I've tried (Chrome, FireFox, Internet Explorer, Flock and Opera), and on all websites.  It does not effect the audio or video of my computer itself-- I can listen to my music or watch already downloaded videos just fine.


I've tried the things that everyone has suggested.  I've cleared my caches and even ALL browsing data; I've uninstalled and re-installed both Chrome and Flash; I've messed around with settings that I don't quite understand, exactly as directed, in Control Panel.  At this point, I'm at a complete loss.  Refreshing the page over 500 times for the CHANCE of a video working is just getting so tiring and annoying, especially since I would like to enjoy my shows and music.  Is there anything else I can try?

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP