Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Missing HD's


  • Please log in to reply

#1
bokgobalik

bokgobalik

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I stupidly was trying to install 98 SE on a different hard drive using my main system,
(another post) I removed both existing hd's and intalled a new one. I had a error message come up during install concerning my primary ide controller. I stopped the install and replaced my hd's. Now my BIOS shows no hd's attached, though it did boot up once. My two cdrom drives show as being on the secondary ide controller. Any ideas
as to repair my mistake ?
  • 0

Advertisements


#2
cheathawk1

cheathawk1

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 201 posts
just to be clear, you didn't uninstall or re-install anything on the original hard drives right?

Now, assuming you haven't changed anything on the original drives, you should double check that the IDE cables that are connecting your two original hard drives to the mobo are all in tightly and that none of the pins on the drives and mobo are bent.

As for the two cd drives, did you change them around at all, or were they always on the secondary IDE channel?

--Chris
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP