Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows 10 registry_error

- - - - -

  • Please log in to reply

#1
NWABCS

NWABCS

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
My windows 10 upgrade was seemingly complete. I waited 40 minutes for the black screen to disappear. It sounded as if my computer had shut off. I hit the power button, and windows 10 started to load. I then got an error about Windows not loading correctly and it had to gather information and then restart. I also was told that I could search registry error once it booted up. The system restarted and I got the same thing again. It is a blue screen with a sad emoticon at the top. I would post a picture I took but the file is too large. I am panicking here because I need my laptop tomorrow. Any help is greatly appreciated
  • 0

Advertisements


#2
NWABCS

NWABCS

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Here is photo

Attached Thumbnails

  • 2015-07-31 19.11.24.jpg

  • 0

#3
NWABCS

NWABCS

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts

Somehow this was fixed.  I restarted the computer and hit f8.  I got another blue screen that installation did not work and I could restart or attempt to fix with advanced options.  I attempted to do a system restore, didn't work.  Selected something related to "build restore" (previous build?).  Computer gave same error.  I slammed laptop screen down.  When I opened laptop up, I was asked to login and I had Windows 10.  I have zero explanation and no clue what I did but I fixed it.

 

Edit: after setting my windows 10 settings and updating AVG, i had to restart.. and it took me to windows 7

 

I'm staying here... forever...


Edited by NWABCS, 31 July 2015 - 07:21 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP