Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

so slow (Resolved).

- - - - -

Best Answer phillpower2 , 27 June 2016 - 10:24 AM

Download then run the Windows All in One Repair (free)  from here, disregard the malware guidance but follow the other steps to the letter and in particular ensuring that you first create a ne... Go to the full post »


  • Please log in to reply

#16
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Jasy_J

 

Any member is most welcome to contribute within a thread if their input would be helpful to the person seeking assistance, posting "oh, it's so buggy" is not helpful to anyone and may cause undue stress to a person such as dustypink, please only post if offering genuine assistance, thank you. 

 

the cystal thing is not happening I am downloading it and not getting anything I have removed avast

 

The program does not unzip and run automatically, you need to do this manually.

 

Do you get the downloading icon on the taskbar, click on the open when done option and then select "extract all"


  • 0

Advertisements


#17
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

I am not doing very well at this sorry

 

is this ok I cant screen shot so I did something else

Attached Thumbnails

  • Capture.JPG

  • 0

#18
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

It is not you that needs to apologise dustypink, it is me as I post the wrong link  :blush: sorry, please uninstall CrystalDiskMark then download from source Shizuku Edition [Ultimate] from here


  • 0

#19
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

sorry I have clicked on the link where is the download?


  • 0

#20
Dashing star

Dashing star

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 722 posts

Sorry to chime in.

 

click on the highlighted one and your .exe file will get download.

 

dusty.png


  • 0

#21
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

is this ok

Attached Thumbnails

  • Capture.JPG
  • Capture.JPG2.JPG

  • 0

#22
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Spot on and thanks for pointing dustypink to the download DS  :thumbsup:

 

Your HDD is in perfect working order so no worries there, the specs of the drive are not the best but that would not cause the problems that you described earlier.

 

Are you still having problems with opening web pages.

 

Post an Autoruns log for us please, see here  

                                                                

1: Extract the Autoruns Zip file contents to a folder.

2: Double-click the "Autoruns.exe".

3: Click on the "Hide Signed Microsoft and Windows Entries” option.

4: Go to File then to Export As or Save in some versions.

5: Save AutoRuns.txt file to known location like your Desktop > when you click on File > Save you will then get the option to Save as type, click the drop down tab, change it to Text and then click the Save button.

6: Attach to your next reply.

 

Tutorial here


  • 0

#23
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

I cant save it sigh why is this so hard for me to understand. I also cant find the bit that says hide signed micro...

 

 

The lap top is ok but its some web pages take ages its not right

 

 

I don't understand run the autoruns to a zip folder or export it

 

 


  • 0

#24
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Did you read the tutorial that I post the link to, here


  • 0

#25
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

is this ok

Attached Files


  • 0

Advertisements


#26
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Aye that`s the one  :thumbsup:

 

It takes a while to get through AutoRuns logs so will need to do it after work and get back to you.


  • 0

#27
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Post separately so that you receive notification;

 

AutoRuns is pretty clean with only two items that should not be present, they may or may not be causing you problems, regardless they need to be removed so as to avoid conflicting with Windows Defender;

 

VBoxAswDrv" "" "" "File not found: C:\Program Files\AVAST Software\Avast\ng\vbox\VBoxAswDrv.sys" "" ""

 

"AvastVBoxSvc" "" "" "File not found: C:\Program Files\AVAST Software\Avast\ng\vbox\AvastVBoxSVC.exe"

 

Please download and then run the Avast removal tool, details here


  • 0

#28
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

ok I done that


  • 0

#29
phillpower2

phillpower2

    Mechanised Mod

  • Moderator
  • 23,040 posts

Any change in the behaviour when opening internet pages!

 

Run Speccy again but this time post the url for us, see example in attachment below;

 

 

 


  • 0

#30
dustypink

dustypink

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 432 posts

run Speccy? I did but it doesn't look like that. Why is this so hard for me

 

My lap top is not as bad but sometimes pages are not loading and saying that the link is broken then as soon as I refresh its ok


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP