Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Need a Miracle


  • Please log in to reply

#16
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
for the moment, all of these can go

R3 - URLSearchHook: (no name) - {5857ADAC-BDD8-C990-D4B5-F024204BBF0F} - (no file)
O2 - BHO: SearchToolbar - {08BEC6AA-49FC-4379-3587-4B21E286C19E} - C:\WINDOWS\System32\fixos.dll (file missing)
O3 - Toolbar: SearchToolbar - {08BEC6AA-49FC-4379-3587-4B21E286C19E} - C:\WINDOWS\System32\fixos.dll (file missing)
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O16 - DPF: {11212111-2121-1311-1141-115611111222} - ms-its:mhtml:file://d: oo.mht!http://195.95.218.82...hm::/update.exe


this is, I think, your issue
I believe it is a new variation of the coolwebsearch

check and fix this
O20 - Winlogon Notify: style2 - C:\WINDOWS\q375663968_disk.dll

then
download and run
http://www.intermute...r_download.html
  • 0

Advertisements


#17
L0$t

L0$t

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
nope, the Windows explorer error box keeps popping up after everything boots up...still same problem...."windows explorer has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience." keeps popping up and after i hit "don't Send" it reboots the screen except its in the "active desktop recovery" screen.

i think it's something to do with my internet explorer program...when i end the explorer.exe program, the error message doesn't come back up....but my bottom toolbar is gone....

Edited by L0$t, 16 June 2005 - 02:43 PM.

  • 0

#18
L0$t

L0$t

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
anyone have any other suggestions
  • 0

#19
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
explorer is not internet explorer

explorer is your shell.

Something you had has seriously screwed up your shell and it is not obvious in hijackthis...did the cwsshredder find anything?
  • 0

#20
L0$t

L0$t

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts

explorer is not internet explorer

explorer is your shell.

Something you had has seriously screwed up your shell and it is not obvious in hijackthis...did the cwsshredder find anything?

View Post


couldn't download it....we have limited access in certain areas at work.....
would running Spybot S&D help any....
  • 0

#21
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
it might..running anything listed here:
http://www.geekstogo..._Log-t2852.html

might help


it is tough to say the way you are doing it.

when you disabled the 020 setting in hijackthis, did it return?
  • 0

#22
L0$t

L0$t

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts

it might..running anything listed here:
http://www.geekstogo..._Log-t2852.html

might help
it is tough to say the way you are doing it.

when you disabled the 020 setting in hijackthis, did it return?

View Post



yes the 020 setting is back....and every time i fix it and it comes back......

Edited by L0$t, 16 June 2005 - 03:33 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP