Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

New Trouble with an Old Problem

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I know that there are several other threads about this problem, but having tried all of the ideas on them, i have no other hope than to ask again, i hope its ok. Anyways, my NAV finds the 'virus' Bloodhound.W32.EP in the file c:\windows\system32\wininet.dll. Ive read the norton information on this virus, and tried running full system scans in safe mode with NAV, AdAware, SpyBot, all to no avail (I have updated everything i could, AdAware, SpyBot and NAV to newest definitions). I cannot access the file at all, copy, rename, move, nothing. The odd thing is that i have XP where the norton article said that this OS wasnt inflicted with the virus. Anyways, any help would be awesome, as i am growing tired of havign NAV pop up constantly about it.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP