Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Motherboard Frustrations


  • Please log in to reply

#1
blsimpson

blsimpson

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 115 posts
Ok. Well, My brother recently upgraded his computer, and gave me his 'working' motherboard, CPU and Memory.

I am working on building a test environment where I can install Windows 2003, and exchange, and ISA and all that good stuff, so in case I blow it up, it wont be a production server.

Anyways, When I attach everything, and hit the power button, I get fans a-blazing, and HDD and CD's a-spinnin, but nothing beyond that. I get no bleeps, or screen, or anything. It just seems to hang there.

I have ran through the 'pinned' post, and tried all of that, still nothing. I have tried using different memory, booting with out memory, booting without CPU, without anything but CPU and Memory, nothing worked.

If it comes down to it, I will just have to go out and buy anoth mobo, but I dont wanna have to do that...

Anyone think of anything else, before I scrap it all, and get another?

Its a Albatron mobo, with a AMD XP2400.

Oh ya, on the mobo when its plugged in, i get a red light. I know that most are supposed to be green, but with it being a mobo that I have never workied with before, I dunno if it means anything.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP