Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PHP form worked on test site, not working now

PHP Forms CSS

  • Please log in to reply

#1
Phlegmbot

Phlegmbot

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 403 posts

Hi, all,

 

I'm setting up a new website. I'm not a coder -- at all. (So, none o' that fancy talk. Please explain stuff to me like I'm an idiot...'cause on this stuff, I kinda am.)

 

Well, I used this website to create a form, and it worked great on my test site. (The person who runs the form site doesn't reply to e-mails for assistance btw.)

 

My test site is a domain that I bought and never quite used. You can see it here and even send me a test mail:

customersstrikeback DOT com//#Contact

(You'll notice that the page info does NOT reflect that URL.)

 

Well, I took all of the same files and transferred them over to the actual site. I changed the e-mail address and folder references (that I could locate), but the form doesn't show up. And I cannot figure out why:

geteditsnow DOT com/#Contact

 

And then here's the strange part:

Somewhere along the lines, I apparently confused the new form.lib.php with the OLD one. The old .lib.php should read "Your form has been sent. Thank you!," just like the site does after you've hit submit.  But the .lib.php reads "Thank you! To send us a follow up or to browse the site again, just RELOAD the page."

 

So, in sum, what the heck have I done and what the !#$!% do I do to fix it?

Why isn't the form appearing on GetEditsNow?

Why isn't the NEW php info taking hold?

 

I've put copies of all the files here:

geteditsnow DOT com/G2G/

** NOTE: The index file has a LOT of stuff commented out. This is b/c it was a Template. I at first altered the template's form quite a bit, but it couldn't attach files or have a captcha in it, so I ended up using the new form created via the site above.

 

As you can see by the above, I'm an editor, I'd be happy to perform some copy editing on your site or perhaps something you're working on in trade for the assistance.

 

Thank you!

 

PBot


Edited by Phlegmbot, 19 December 2016 - 12:29 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics


Also tagged with one or more of these keywords: PHP Forms, CSS

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP