Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

aurora remnants [CLOSED]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
bills1234

bills1234

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
I deleted Aurora through the uninstall method listed on a different topic, the question mark one. Aurora is gone, but I still get popups that are labelled as " --Microsoft Internet Explorer", or variations of the hyphens with ".-", ",-" or any combo of the three symbols. They have progressed from only 2 at a time to up to 6 now, and even though I scan with Xoftspy and Ad-aware, nothing comes up as an issue. I've downloaded all the new definitions, and am completely lost on what to do. I'm about to do a full system restart to factory settings, unless someone can help me out. Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Welcome to Geeks 2 Go. please post a HJT log.

Regards,

Usetobe
  • 0

#3
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member with address of this thread. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP