Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

System won't load (aswRvrt.sys) [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#61
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

done

Attached Files


  • 0

Advertisements


#62
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

Logs are clear, other than Popcorn Time, which is an application vulnerable to hacking attacks.


  • 0

#63
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

Lets return for a moment to my old laptop.. i have exported files that i wanted form my old laptop to usb.. then i changed SATA settings from DHCI to IDE and my laptop booted up.. :-) the only thing now is that my cursor and keybord dont respond, but it worked before booting.. what should i do now?


  • 0

#64
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

Strange, isn't?

 

Look in the BIOS for a "Legacy USB Support" setting and ensure it is turned ON/ENABLED.


  • 0

#65
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
Can't seem to find that option in bios menu :/
  • 0

#66
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts
Are you experiencing the same issue in safe mode
  • 0

#67
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
Yes i am
  • 0

#68
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

I review these pages and Drivers are in place.

 

Can you tell me the BIOS manufacturer or Computer Manufacturer and model?


  • 0

#69
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

Here

Attached Thumbnails

  • acer.jpg

Edited by dinGospo89, 30 May 2017 - 09:05 AM.

  • 0

#70
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

Under Main, Is there something for Peripheral Configuration or Plug and play?


  • 0

Advertisements


#71
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

just this..

Attached Thumbnails

  • MAIN.jpg

  • 0

#72
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

I have gone up and down on this topic. All drivers for the mouse and keyboard are in place and legit. I can only suggest you try a USB mouse or keyboard. Chances are you are experiencing a hardware issue.


  • 0

#73
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
But funny thing is, it worked perfectly before i changed sata settings to IDE, and it works now also when i turn it on, then i have to type in my password and it responds, but as soon as windows boot up, from that moment it won't work.. strange :/
  • 0

#74
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 10,999 posts

Test with a USB device. All drivers are at ACER. If you are successful, you may be able to reinstall them all.


  • 0

#75
dinGospo89

dinGospo89

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

I have tried with external mouse, and found out something you probably know about.. tried to troubleshoot it but it didn't worked.. 

Attached Thumbnails

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP