Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Cant connect to 192.168.1.1 and local area connection cable is unplugg


  • Please log in to reply

#1
Icewizard

Icewizard

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I just got a new thinkpad laptop with windows 7 but i just connected my internet and only google websites are working even though my connection symbol has full bars. I searched a solution for this and im supposed to connect to the 192.168.1.1 ip adress to solve it but that wont connect either so another solution i found was to change my local area connections speed and duplex settings but i tried all the setting from 1 mps to 100 and nothing works. It just says connection cable is unplugged but all the plugs in my router are plugged in. I will appreciate help to solve this.

Edited by Icewizard, Yesterday, 08:26 PM.

  • 0

Advertisements


#2
SpywareDr

SpywareDr

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,979 posts

Temporarily turn off/disable the wireless (WiFi) on your laptop, connect an Ethernet cable from your laptop to your router, wait a minute, then open a browser and see if you're on the internet.

 

If so, now try connecting to http://192.168.1.1

 

Let us know what happens ...


  • 0






Similar Topics

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP