Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound problem, 'static'.

- - - - - tech preview

  • Please log in to reply

#1
Ste

Ste

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 171 posts

Hi, a couple of months back I bought an M-Audio 2X2 usb sound interface. Recently I have been having a problem with the driver disappearing from the sound options in settings leaving me with no sound at all. Reinstalling the driver usually fixes it but now the sound has begun turning off, being replaced by a heavy static sound like a TV that is not tuned in. Restarting the system usually fixes this but it is getting more frequent and therefore annoying.

The driver is up to date and I'm running Windows 10pro. Any ideas what the problem might be? Thanks.

 


  • 0

Advertisements


#2
KiwiProbie

KiwiProbie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 422 posts

Hey Ste,

 

After a bit of looking around on the net and apparently M-Track itself it that is probably the cause, so I have copied and paste the numbers that you maybe able to ring to see about a replacement or your money back or something:

USA & Canada

Phone: 401-658-5765
Hours: Monday - Friday 8:30AM - 6:30PM EST

Germany
Phone: +49-2154-81299-20
Hours: Monday - Friday 9:00AM - 5:00PM CET

UK/Europe
Phone: 44(0)1252-896040
Hours: Monday - Friday 9:00AM - 6:00PM BST

Brazil
Phone: +5511 - 3222-6476
Hours: Monday - Friday 9:00AM - 6:00PM BRT

Email
www.m-audio.com/support


  • 0

#3
Ste

Ste

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 171 posts

Hi, thanks for the trouble, I'll follow that up.


  • 0

#4
KiwiProbie

KiwiProbie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 422 posts

Its no trouble.  You're completely welcome.


  • 0

#5
KiwiProbie

KiwiProbie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 422 posts

Totally welcome.


  • 0






Similar Topics


Also tagged with one or more of these keywords: tech preview

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP