Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Pop3 problem


  • Please log in to reply

#1
sgrnspc

sgrnspc

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
hi,

ok this has completely been frustrating me today. so i want to add gmail to my outlook express. its a pop3 account. i've added it properly except that i can't find the folder anywhere on express (except for the on the accounts list--which doesn't let you open it). how do i get the pop3 account to show up on my folders list?

before i accidentally had it as an imap and it showed up, but it won't show up at all as a pop3.

am i missing something or is there something else wrong with my computer?

thanks in advance,
m
:tazz:
  • 0

Advertisements


#2
sgrnspc

sgrnspc

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
addition to the problem:

so, i just tried "send and receive" to perhaps trace where the mail is going but i can't even do that cuz the password request box pops up over and over again without ever authorizing...

is this just a lost cause? :tazz:
  • 0

#3
sgrnspc

sgrnspc

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
sorry, but the drama continues...

i just used outlook express and sent a msg to myself using the gmail account and it worked! but i still can't receive any emails...

what is wrong?? :tazz:
  • 0

#4
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
if it sends through the stmp is ok so make sure you do not have a spelling mistake in your pop3 or a missing . eg pop3.ozemail
have you set this as default?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP