Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Spybot Search & Destroy error


  • Please log in to reply

#1
Dyattra

Dyattra

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I'm new here so I really hope I put this topic in the right area. I'm very sorry if I didn't. Onto the problem though. When I run Spybot Search & Destroy 1.3, about half way through the scan I get a warning. It says "There were problems in the include file C:\Program Files\Spybot - Search_Destroy\Includes\Hijackers.sbi See 'Include errors.log' for details."

I just recently recieved this error. I never used to get it when I used Spybot before. I didn't know if there's a problem or if there's anything I can do to make the warning go away. Thank you ever so much.
  • 0

Advertisements


#2
Mycah

Mycah

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 104 posts
Welcome to Geeks To Go!

Anywayz, have you attempted a reinstalation?
  • 0

#3
Dyattra

Dyattra

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Yes actually. I did that before I wrote the post. I thought that might have been the problem, so I uninstalled, restarted and then reinstalled. Then, when I did the test run, I got the same thing. *SIGH*
  • 0

#4
Mycah

Mycah

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 104 posts
XD Sorry, im useless then, I don't use S&D. Hope you get it fixed. Im sure you will, the pros will help ya! :tazz:
  • 0

#5
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
go to http://safer-networking.org and download spybot 1.4. update and try the scan.

Starjax
  • 0

#6
Dyattra

Dyattra

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hey, I went and did that. It seemed to do the trick. Thanx once again, and putting the link up was hlepful too. ^_^
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP