Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No music to groove to


  • Please log in to reply

#1
Harpo

Harpo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Just last weekend I got a bad case of smitfraud.c...I managed to kill it and while trying to get things back to normal, I reinstalled windows XP. Now everythings cool except no sound...no system sounds no mp3, no cd music. ;)

I have a SoundMAX Digital AUdio sound card. I've uninstalled and reinstalled the driver several times. There are no exclamation marks or anything like that in device manager. The sound card states that it is enabled and working properly.

When I play an MP3 or CD in WMP it plays but no sound. There were no sound problems before last weekend. Please Help! :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
Harpo

Harpo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Oh Yeah, once when trying to playa sound...I got a message that said my sound card was being used...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP