Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

webrebates0.exe and webrebates1.exe


  • Please log in to reply

#16
gconnor0114

gconnor0114

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts

Everything looks fine.  I was having you remove those Host entries, because sometimes they are bad.  In your case they are fine.  Any problems?

-=jonnyrotten=-

View Post



Jonny,

The machine is running like a raped ape. Thanks a lot. The only thing that is a problem is Internet Explorer does not find any web sites. I am considering removing it and reinstalling. I know that it is a little involved but I am at a loss as to what happened. Netscape browser works fine. AOL IM works fine and Microsoft Messenger works fine. What do you think?
  • 0

Advertisements


#17
Smokey

Smokey

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,423 posts
Try running the WinSockXP Fix:

http://www.geekstogo...ction=show&id=7
  • 0

#18
gconnor0114

gconnor0114

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts

Try running the WinSockXP Fix:

http://www.geekstogo...ction=show&id=7

View Post



Jonny,

Thank you very much. That worked great. And thanks for sticking with me all week and weekend. My computer was useless when we started and now its is humming. YOU DA MAN!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP