Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

HELP: mixed network doesen't work!

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

i have a BIG problem in my office:

i just installed a Belkin54g Wireless Router (which has also 4 ethernet ports), but while the IntelCentrino-based notebook works perfectly, the other pc (a desktop pc) connected via-ethernet cable doesn't see the router, then receives an error ip (194.167.whatever) and cannot ping the gateway...
it's not an IP problem because i both tried with and without DHCP server.

I have a W98 (not S.E.) installed, the drivers of the ethernet PCI card are installed and working properly

please help me!!!

edit: i'm sorry ... please move my thread in the right section of the forum.

Edited by Shinryu, 03 July 2005 - 12:18 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP