Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

AV2 and CWS bugs [RESOLVED]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
You are very welcome :tazz:
  • 0

Advertisements


#32
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Hi again,

Well, I thought I'd run an antivirus check after Norton informed me that I had a non-repairable virus called 'Fugif'. So I ran Kaspersky - and it found a lot of nasties.

I've attached the log for you to look at when you've a minute.

Cheers

Rob

Attached Files


  • 0

#33
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Hi Rob,

Lets start ioff with clearing most of these out.

Please empty your norton quarantine folder.

I think we will find that many of these others will be false positives, but we will check.

Once you have emptied Norton, go to the links below and scan with each one in turn, allowing them to repair anything they may find.


Bitdefender

F-secure

Then download and run the latest version of Adawre from the link below

Adaware

Post back the results in your next log
  • 0

#34
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Hi,

I think that the Norton quarantine folder is empty. I've attached a screenshot for you to double check before I run the other tools.

Rob

Attached Thumbnails

  • nortonSS.gif

  • 0

#35
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Morning usetobe,

Please find attached log for BitDefender.

I ran Ad-aware > saved as adawarelog1 > fixed changes
Rebooted pc
Ran adaware again > no nasties found > saved as adawrelog2

Cheers,


Rob

Attached Files


  • 0

#36
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Thats looking much better.....Did you reset system restore points?
  • 0

#37
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
Thanks for reminding me. Just done.

Thanks again.
  • 0

#38
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Please post a last HJT log
  • 0

#39
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
log attached

Attached Files


  • 0

#40
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Hi Rob,

That's clean enough to eat your dinner off it. :tazz:
  • 0

Advertisements


#41
robpetterson

robpetterson

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
:tazz: CHEERS!
  • 0

#42
Guest_usetobe_*

Guest_usetobe_*
  • Guest
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :tazz:

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP