Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

CLUES? [CLOSED]


  • This topic is locked This topic is locked

#16
Rotary20B

Rotary20B

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
Ok, I can load up ebay now, but regedit will not load
  • 0

Advertisements


#17
Rawe

Rawe

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,746 posts
Your log does not show updated service pack..
  • Please go here (Microsoft website) using Internet Explorer ( not Firefox or any other browser as they won't work)
  • Click on "Windows Validation Assistant"
  • Click on the "Validate Now" button.
  • Be patient while the ActiveX loads, do not click on any links.
  • Read the instructions on this page while it's loading. You will be prompted to install - click YES.
  • Enter your product key then click "continue"
  • When it says "Validation Complete" please click "Continue to return to your previous activity"
  • Copy what it says and paste it here.
- Rawe :tazz:
  • 0

#18
Rotary20B

Rotary20B

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
I did load the update before I posted the last hijack this log.

I have just followed the steps you said and I get an error come up.

"The windows Validation Assistant failed to run properly.
Please verifty that you are running a supported operating system, and your Internet Explorer security setting allow signed ActiveX controls to run."
  • 0

#19
Rawe

Rawe

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,746 posts
Could you please check that your Internet Explorer's security settings allow ActiveX controls to load?

In IE 6.0, you can do this from Internet Options >> Security >> Custom Level >> Download Signed ActiveX controls.

Then try again and do the same thing.

- Rawe :tazz:

Edited by Rawe, 15 July 2005 - 04:24 AM.

  • 0

#20
Rotary20B

Rotary20B

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
Ok I changed it, but still same message
  • 0

#21
Rawe

Rawe

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,746 posts
Hello again.

I'm sorry, I'm unable to give you further assistance unless you can show me either the Service Pack upgrade or the Validation. I will leave this topic open for a short period of time though, but if no positive response will be given, I'll make sure to close this.

Thank you..

- Rawe :tazz:
  • 0

#22
Rawe

Rawe

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,746 posts
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP