Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

gfx card issues


  • Please log in to reply

#1
kasik

kasik

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
ok i just bought an amd 64 3000+ and an msi k8t-neo2-f

at first i had problems just getting power to my case fans for some unknown reason but that is now resolved.

now when i boot her on nothing shows up on my monitor like its not sending anything to my vid card. i tryed everything in the sticky since it doesnt make any beeps without ram in it, and nothing has worked. a person on here said my motherboard might not be compatible with the new amd 90nm core since its a 3000+ venice. if anyone has any ideas on what the problem could be i would appearciate it.

(ps. also its very hard to seat the agp card in this motherboard but im pretty sure its in there securely when i have tryed it. its due to case design)
  • 0

Advertisements


#2
austin_o

austin_o

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,089 posts
Hi and welcome go Geeks to Go. Have you checked to make sure the system speaker is working? If you boot up without ram installed, you should hear beep errors. If you don't, either the motherboard is bad or your system speaker isn't working.
  • 0

#3
warriorscot

warriorscot

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 8,889 posts
As long as it is a 939 mobo it should work ok. Have you tried clearing the cmos and configuring your bios from scratch, also make sure that your bios has the gfx set to the agp slot.
  • 0

#4
kasik

kasik

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
no i dont hear any system beeps, but with onboard sound i wasnt sure if it would translate to that, i have tried clearing the cmos, but how am i to config the bios when i get no video?
  • 0

#5
kasik

kasik

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
bump any ideas?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP