Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE Not Working


  • Please log in to reply

#1
jawn310

jawn310

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
hey guys.. i can't seem to connect to IE.. when i try to open up IE, it tries to connect to some weird IP address.. it loads for about a minute before displaying "Cannot find server"..

oh yea.. i tried repairing it and it still does'nt work!! what to do what to do?! I ran Adaware and Spybot and got my Hijack log checked.. and still nothing works..

I installed Mozilla Firefox and that works perfectly fine! but some of my programs that i use for work is setup to print from Windows IE..

CAN SOMEONE PLEASE HELP?! :tazz:

Edited by jawn310, 12 July 2005 - 03:16 PM.

  • 0

Advertisements


#2
cnmsales

cnmsales

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 123 posts
What is the IP adress it is trying to connect to? Also go to internet options and go to the connections tab and make sure you dont have a PROXY turned on for it. Also try disableing your firewall and see if this fixes it.
  • 0

#3
jawn310

jawn310

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
my firewall is off and my proxy server setting is off as well.. it's still not working ;) 3

the ip address it's trying to connect to is 199.81.196.200

Any other suggestions?? :tazz:
  • 0

#4
cnmsales

cnmsales

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 123 posts
Well doing a whois on that IP adress returns it to the FED EX corporation. What do you have your home page set to? Do you happen to have any fed ex software installed on your pc?
  • 0

#5
jawn310

jawn310

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
yea.. i do.. do you think it's the software?

my other computer works fine with the same software installed.. how come?
  • 0

#6
cnmsales

cnmsales

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 123 posts
Could be, try uninstalling it and see if it fixes the issue.
  • 0

#7
jawn310

jawn310

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
thanks!! it's working now.. i just removed my fedex connection properties under the INTERNET TOOLS tab and now it's working!! thanks for finding out what that IP address was!! helped me out a lot! CNMSALES, U ROCK!!! :tazz:
  • 0

#8
cnmsales

cnmsales

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 123 posts
Not a problem my friend, glad we were able to get it fixed.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP