Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Audio problem

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hey all Geeks!!

A few weeks ago my rear speakers in my creative 5.1 surrond sytem stopped work. I'm not quite sure if there is any problem with my Soundcard (Creative Sound Blaster Audigy Audio C800) or with the software that came with it. There is Something that is called AudioHQ, where you could, or should could, change sound settings( if you want 5.1 sound or Dolby Digital or 4 speakers etc) but I no longer can't do that. there is no choices! ;)

I tried to update the drivers with the CD but when it try to load it just says that "impossible to load 'Autorun'...." with two choices Ignore or close.. Hmmm.. ;) I tried to download differnt new drivers and a Autorun Patch from Creatives webpage..but it's very tricky to understand anything at that page!! I got to a catch-22 situation with the downloads.

So if anyone have any idea what could be wrong, please post here. Everything could be useful.. please! :tazz:
  • 0




    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 944 posts
Try this link below. . . .it may not apply to you totally, but its a start -
It is an adjustment procedure . . . . but you should be able to link to a page that addresses your problem or matches your sound system:


  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP