Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Video card problems (dxdiag info attached)


  • Please log in to reply

#1
blackroseMD1

blackroseMD1

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have a ATI Radeon 9200 hooked up to my televison via S-Video. When I initially connected my TV as a monitor all of my videos showed because I had my television set up as a clone of my monitor. Now, for some reason, my television will not show any video, be it internet video (ie streaming) or DVD (played thru my Dual layer burner). I can start a movie in Windows Media Player, The DivX player, or PowerDVD and it will show find as long as it is on my monitor, but if I try to use my TV as my default monitior, or move the video player to my "extended desktop" (the TV), the video will not show up, but the rest of the display will (i,e, the WMP toolbars, play buttons, etc.). Does anyone have any suggestions?

Thanks,
Brian

Attached Files


Edited by blackroseMD1, 13 July 2005 - 03:40 AM.

  • 0

Advertisements


#2
darth_ash

darth_ash

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,382 posts
From ur log, Ur video card drivers seem old. Try updating them.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP