Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Joint operations PB problem


  • Please log in to reply

#1
whitey_VTS

whitey_VTS

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 88 posts
hi,
i bought JO like a week ago and installed it onto my PC at home it all worked fine PB did'nt play up or anything i am now at my dads for summer holiday and i installed the game on his PC and everytime i join a server with PB enabled i get this message:
Posted Image

it is REALLY annoying it happens literally seconds after i join the room
could it be my dads router or firewall or something like that i noticed it says O/S which means operating system right?? i used that update program in my PB folder but still same probs..

help would be much appreciated THANKS

whitey

Edited by whitey_VTS, 13 July 2005 - 05:06 AM.

  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
what os are you using? are you logging in with admin rights?
  • 0

#3
whitey_VTS

whitey_VTS

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 88 posts
I have win XP and there are two accounts on my PC both not limited accounts

Edited by whitey_VTS, 14 July 2005 - 07:38 AM.

  • 0

#4
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
you may have to be a member of this forum to view the topic:

http://www.punksbust...p?showtopic=153

they walk you through fixing your rights and checking for spyware.
  • 0

#5
whitey_VTS

whitey_VTS

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 88 posts
:tazz:


to complicated for me i also dont have the directory :
Control Panel => Administrative Tools => Local Security Policy is that cos im Home edition and not PRO??
  • 0

#6
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
interesting.... maybe. I don't use home edition.....
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP