Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

graphics card trouble


  • Please log in to reply

#1
Zaros

Zaros

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
i just bought myself a new ATI Radeon 9250 card for my PC. Currently im using a NVIDIA GeForce2 MX PCI card. Im wantting to get my new AGP card up and running, but whenever i hook in the VGA cable to the ATI's VGA slot i get a check sig cable error on my monitor. The drivers have been installd for the AGP card and are all there and say they are working fine, but alsa the only vid card working is still my PCI card...
why exactly the AGP card wont send any signal at all is beyond me...

any ideas??? :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
you have to uninstall the other card then put the new one back in
  • 0

#3
Zaros

Zaros

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
so just take the PCI card one out and disable the driver for it? that will do it?
  • 0

#4
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
yeah
  • 0

#5
Zaros

Zaros

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
ok, just gave that a try, diabled my PCI vid card driver and removed it, restarted my PC and the moniter just stay'd blank showing a solid white screen :/
  • 0

#6
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
check your monitor settings as far as contrast and brightness
  • 0

#7
Zaros

Zaros

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
ill check, and if its them to im going to slap myself cuz i should know better then that lol
  • 0

#8
Zaros

Zaros

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
gave that a try, and yes it was one problem, but now when i start it all up it flickers for about 1-2 seconds (black screen) then cuts back flashs and goes white again, try'd messing with brightness and contrast there and that didnt work
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP