Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

strange entry in win.ini Is it a trojan?


  • Please log in to reply

#1
HandsOff

HandsOff

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
This is a odd looking entry in my win.ini.

; for 16-bit app support
[fonts]
[extensions]
[mci extensions]
[files]
[Mail]
MAPI=1
[MCI Extensions.BAK]
wax=MPEGVideo2
wma=MPEGVideo2
wmp=MPEGVideo2
[LILACports]
EPS_LPT1:=
EPS_LPT2:=
EPS_LPT3:=
[KPT WINDOWS 2]
C_VM=1
C_PS=1
C_MM=0
RATS=‹Œˆδ…Α€€ƒ

(NOTE: The last one is the one I mean is strange)



O/S is windows XP-Home with sp1a

I have run ad-aware, spybots, CWSchredder, am ineligible for Ewido, but use Trojan Hunters full version at all times. Use IE6 (sorry), and Spyware Blaster, Windows Washer, and Norton AV, and Norton FW.

Internet seems to hang at times (just stop working). It will work after reboot. maybe just some software conflict, but the win.ini entry does look odd

Anything look amiss?

Thanks in Advance, HandsOff


P.S. - This is the second time I have posted this problem because I cant find the first one. I think I must not have posted it correctly. Please don't flame me for posting twice!

Attached Files


  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP