Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Warcraft Battle.net Problem!


  • Please log in to reply

#1
Warcraft Gangsta

Warcraft Gangsta

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
:tazz: Well first thing is I recently reinstalled my Warcraft III: Battle Chest after about a year to play battle.net but whenI finish the update it says "Update Successful: The update was successfully downloaded. Press the restart button to restart Warcraft III. But when I click it I get an error saying "There was an error applying the upgrade" So what can I do??? I tried to uninstall it but I still don't know what to do. So Plz ;) i would appreciate it..
  • 0

Advertisements


#2
MOLEXRULZ

MOLEXRULZ

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 346 posts
Try finding the patch on the internet rather than through WC3s autoupdater
  • 0

#3
aftershok

aftershok

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
Well,

I suggest you go to the WC3 site and download the patches (be sure to save to desktop I find I get less errors that way). Open it, and install it. Then delete from your desktop.

Good Luck,
  • 0

#4
Warcraft Gangsta

Warcraft Gangsta

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I've gotten a patch but it says something about reinstalling the game and redoing the update! So I reinstall it and i open up the thing and it still isn't working!!
  • 0

#5
Game_Freak

Game_Freak

    banned

  • Banned
  • PipPipPip
  • 586 posts
Have you downloaded the update manually and not through the AutoUpdater? I have the same and find the Autoupdater a bit messy...
  • 0

#6
jubei120

jubei120

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hello!. i successfully installed my warcraft 3 frozen throne v1.19 but when i connect to battle.net is says "you are trying to connect to a invalid battle.net server" what should i do plz help me T_T.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP