Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

new build help (booting problem)


  • Please log in to reply

#1
ilevi23

ilevi23

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
i have build my first pc today, and cant seem to boot it - when i try to turn it on, the fans begin to work for 2 seconds, and stop.


PSU - Antec SmartPower 2.0 SP-400 400W Power Supply
MB - CHAINTECH VNF4/Ultra ATX AMD Motherboard

everything else:

COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Aluminum Bezel, SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case
GIGABYTE GV-NX66T128D Geforce 6600GT 128MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card
NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A
HITACHI Deskstar T7K250 HDT722516DLA380 (0A31637) 160GB 7200 RPM Serial ATA II Hard Drive
CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT400
AMD Athlon 64 3000+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX

does anyone know how to fix this? thanks.
  • 0

Advertisements


#2
OneCool

OneCool

    banned

  • Banned
  • PipPipPip
  • 466 posts
http://www.geekstogo...msl-t28727.html
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP