Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No Post


  • Please log in to reply

#1
mrcrim

mrcrim

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Alright, so I've been trying pretty hard on this one but before I start unplugging things I wanted to run this by some other people. The problem is pretty simple. The system does not post. The hard drive goes, the cdrom spins, but no beep and no display. It doesn't do this every time however. If I let it sit witht he power supply turned off for 30 min + it will usually boot when I turn it on, but not always. Also, sometimes, not frequently, but sometiems, when turning it on, I get no post but the motherboard gives me a long beep, a pause, a long beep, a pause, and so forth. I'm runnign Award BIOS, can't remember the version number and I'm at work so can't check. Anyway, any ideas as to what exactly is wrong? I've already done some tests and ruled out heat as an issue.
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
Hi mrcrim, welcome to Geeks to Go! <_<

My first guess would be a bad power supply. Could also be bad motherboard, memory, CPU, or other hardware issue.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP