Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Oulook wont click to web!


  • Please log in to reply

#1
popeye

popeye

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Yes, my outlook ex. just stopped working. I recieve mail but it wont let me click on ANYTHING, it does NOTHING! Also I have not been able to send either. I just had a trojan and avg took care of it, and I also ran Avast, Spybot, Spydoctor and CCleaner. Now it worked this morning(exept for sending mail), so i think one of those programs changed a setting but I wouldn't know what one. Here is the error for sending:

The connection to the server has failed. Account: 'pop.alaska.net', Server: 'mail.alaska.net', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E

When I set it up my incoming is pop.alaska.net and out is mail.alaska.net. Should I contact my ISP?

Thank You

Edited by popeye, 29 July 2005 - 04:32 PM.

  • 0

Advertisements


#2
fflowergirl

fflowergirl

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Hi Popeye.
I have the same problem with Outlook Express and get a similar message every time
I try to send anything....

Here is my thread here on Geeks but so far no solution.


I can't get Outlook Express to send mail.

Paste this in your google or yahoo search (from your error message)
and see what you come up with.....Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E

Oh, and if you ever find the solution; Please let me know...

I would try your Internet Provider....I think I will email mine again.
(Don't want to call them because it is 1.95 per minute!)

Thanks, Janie :tazz:

  • 0

#3
popeye

popeye

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
To no avail, It does not work. I just don't understand how I can recieve mail but cannot send! I also find it annoying that I cannot, lets say click on the link to unsubcribe. I have had to copy and paste to make them go away! THIS SUCKS, and I'm PISSED! My ISP tells me my setup is correct...BS! The only thing I know that will work is to reinstall windows, because this HAS happened before! I've tried sys restore...NOT! There must be a setting somewhere to fix this. HELP PLEASE, ANYONE AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
  • 0

#4
popeye

popeye

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Ok What the...? I thought I had it resolved but no! I was able to get the page to go browse but now it says my pass is not exepted! Its the same dame pass as my ISP! How in the [bleep] am I online anyway? It now will not receive new mail,grrrrrrrrrr!
  • 0

#5
fflowergirl

fflowergirl

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 136 posts
Hi Popeye.
I see you are still having Outlook problems and yes it is a ;) situation!

I recommenced your "Outlook Express trouble shooting site" to rbobbyd in his thread about Outlook problems.

If and when any of us get ours working, so it will 'send', let's be sure and share HERE how we did it! :tazz:

You do have another email account, right?

Because you can set up a Yahoo account for FREE.
It is a great way to email; I like it A LOT.

Don't give up. :) Janie :(

Edited by fflowergirl, 31 July 2005 - 04:33 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP