Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Slooooooooooooow Startup


  • Please log in to reply

#1
BlueChippy

BlueChippy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi everyone, I Wonder if anyone could help me.

I have a very slow starting computer. When l start my computer up, it goes through the process of booting up to the welcome screen and hangs for about 30 second or more, then starts to load the icons etc which takes a few mintues, before its ready for use.

I have ran Norton Anti-Virus, which is fine, and also regulary run Ad-Aware SE Plus Build 1.06r1 and Spybot-Search and Distroy v1.3, to get rid of spyware and viruses etc. But when l reboot again, it still boots up the same way as before.

I have run the Windows XP disk from start up, and run it through the repair utility proceedure. But still get the same result. l don't know what to do now.

l have even started up in safe mode, same problem again............

Is there anyone who can help, please :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
GeneralAres

GeneralAres

    Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 244 posts
Removed -- spam!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP