Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Thunderbird/gmail malfunction


  • Please log in to reply

#1
crazyfugitive

crazyfugitive

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have been using thunderbird for some time to accsess my gmail account, but when I decided to change my password, it stopped working. I reset the password, tried to make a new account, reinstalled t-bird, installed then new version of t-bird (1.0.6)etc. and it still wont work. The Error message I get is "Connection to pop.gmail.com timed out", that is the one I got every time.

Now I have tried my account on both Outlook 2003 and Eudora 6.2, and there it works just fine. All three lients have been set up as the way google themselves told me to (http://mail.google.c...en&answer=12103)

I rebooted, reinstalled and set it up a last time just to try it and then there was another alert: "Sending of username did not succeed. Mail server pop.gmail.com responded: malformed command"



anyone have a solution or suggestion?


thanks in advance

Edited by crazyfugitive, 31 July 2005 - 03:16 PM.

  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
do you have your port set to 995? and ssl enabled?
  • 0

#3
crazyfugitive

crazyfugitive

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Yes, 995 an SSL is enabled, I checked everything on here: http://gmail.google....13287&topic=194

I tried to change the email adress in the options page, and that worked "better", so now I am trying back and forth to see if it can work, so I'll let you know at once if it works.



Edit: I got it to work after some time, not sure what happened, but thanks anyway

Edited by crazyfugitive, 01 August 2005 - 06:42 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP