Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

CD burner quit


  • Please log in to reply

#1
Acacia21

Acacia21

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hello, I have a Dell Inspiron 1150 Laptop computer with windows XP, and today I recieved a new Buslink USB CD Recorder. Today, I burned one disk, and the second one stopped burning. So I stopped it, and after that, the burner has not worked since. I plug it in, and it does nothing. When I try to burn a disk, it tells me that no CD Burner can be found. I only have 2 USB ports, and when I plugged it into the second one, it says that the Device Malfunctioned. Now when I plug it into either USB ports, nothing shows up, and the CD burner still does not work. When I installed it, I installed the CD burning program, but there was no program to install the CD burner, I just plugged the USB cable into the USB port and it said, "Ready to use" so I am not sure if it needs to be reinstalled, and if so, I don't know how. I have already re-installed my Nero program twice, and that has not helped, and when I looked under the Device Manager, my CD Burner was not even on the list. I hope someone can help me because I am very confused. :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
Acacia21

Acacia21

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Thank you everyone, nevermind, I fixed the problem, my CD Burner works great now. Thanks again, bye. :tazz:
  • 0

#3
Doby

Doby

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,075 posts
could you please tell us the fix

Rick
  • 0

#4
Acacia21

Acacia21

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
What I did was unplug the hardware, restart my comp, and plug the cord into the second USB port, not the first one I used, and it works perfectly now.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP