Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Add/Remove Programs does not start


  • Please log in to reply

#1
segesman

segesman

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
:tazz: I have a new installation on a system that I am now having issues with IE & Add/Remove Programs not working. I just installed updates from windows Update. THis makes me think that I need to uninstall the latest updates. I cannot get into Windows Update to see what's been installed, etc.

Add & Remove Programs starts to open and then it goes away.

Edited by segesman, 04 August 2005 - 12:46 PM.

  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
what method did you use to do the install?
  • 0

#3
segesman

segesman

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I installed WIN 2000 SERVER using the cd. Windows updates were done through auto install, advanced version. (I wanted to see what was getting installed.)

I installed everything.

We went to cmd prompt and used sfc /scannow to get to an earlier screen.

After doing this I can open add/remove programs but all I can see are the icons on the left. THere are no file names showing.

THere were a few updates showing so I went ahead and installed them hoping it would fix the problem. It did not. I am back to the problem of not being able to open add/remove programs again. THis is a IE problem. I am not certain what the issue is. It is a viscious circle.

Edited by segesman, 04 August 2005 - 02:07 PM.

  • 0

#4
segesman

segesman

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
i am now tryoing to reinstall SP4. To see if that would work.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP