Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Internet Information Services HELP PLZ!

  • Please log in to reply

The Atom Bomb

The Atom Bomb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hmmmm I've been hosting my own website for a few years- all of the sudden my webpage loads yet comes up blank- This was shortly after messing with my services in the msconfig.

I panic and reinstall IIS... Now its been soo long I can't tell if I'm just not setting it up right or if there really is a problem.

Sooo Now ALL my microsoft services are running; (all are started)
IIS 'is' set to automatic
I have ran sfc /scannow
(this is supposed to check and repair any damaged windows .exe files)

In the iis window all it says is CATSJAM (local computer)
I click on that and I can't figure out how to see the default website icon again...

I click on properties and all it does is bring up a box that says:

(checked box) Enable Direct Metabase Edit
Allows you to edit IIS metabase configuration file while IIS is running.

Please tell me how I get my default website to show up in the virtual directory again...

The only thing thats funny is like i said before;
(iis gets a generic "ERROR" message {no description} when I try to restart it from inside IIS.)

Grrrr I wanna get my website up and running again plz help!!!

A-Bomb :tazz:
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP