Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

microsoft visual C + + runtime error


  • Please log in to reply

#1
maverickfan

maverickfan

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Help, I am receiving runtime error msg when trying to use internet explorer. I have contacted Microsoft but they were unable to get fixed short of restoring system. I would like to avoid that if possible. Please advise. THANKS!!
  • 0

Advertisements


#2
jadeinATL

jadeinATL

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Had same problem with my wife's computer since Monday. Did a lot of stuff, (MS Spyware, Spybot, Reg Mechanic, reinstalled ie) but in the end, found a reference to it on another site that said to uninstall google toolbar. Did that and it worked!

Go figure. :tazz:
  • 0

#3
bonsaiboy

bonsaiboy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Help, I am receiving runtime error msg when trying to use internet explorer.  I have contacted Microsoft but they were unable to get fixed short of restoring system. I would like to avoid that if possible.  Please advise.  THANKS!!

View Post


I had the same problem, logged onto this thread and successfully tried uninstalling Google toolbar!! Thanks for the quick fix, jadeinATL!
  • 0

#4
jadeinATL

jadeinATL

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Glad it worked for you. I may not be a geek, but I can do a google search! I wonder if there's some sort of adware or virus that is causing the issue? I've had that google toolbar on her machine for at least a year with no problem. I still have it on my machine (XP Pro, not home) and I'm working fine.

Anyway, glad you're up and running!

jadeinATL
  • 0

#5
marktwain

marktwain

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I received the same runtime error message when trying to launch internet explorer. Microsoft online support and my internet provider were of no help. Lucky for me that I found this site via a google search of my specific error message. I followed JadeinATL's advice to maverickfan and uninstalled the google toolbar (control panel -- add/remove programs). It worked like a charm. I have been using the toolbar for well over a year and have no idea why it started interfering with internet explorer.
  • 0

#6
jwebermd

jwebermd

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I spent the better part of an entire Saturday trying to fix the same problem. Scanned for viruses, scanned my disk, defraged, re-installed Windows 98, called comcase, re-installed Comcast.... Nothing. Then I googled the error message, found this web site, removed the freakin' Google toolbar, and....SHAZAMM!! I'm back on line!!
I nearly fell out of my chair.

Thanks for the advice
J Weber
  • 0

#7
bonsaiboy

bonsaiboy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I reinstalled the Google bar after uninstalling and haven't had any subsequent problems, yet...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP