Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works


  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Wits end. Using Internet Exp. 6 with XP SP2. My internet will sign on with no problems, but after using it a little, things slow down and stop. Does not disconnect, but just stops. So far I have changed to another phone line, another modem, Oh! I'm still on dial up, and did the winsock rebuild. Don't know what else to do, or how to troubleshoot any more. Any help will be appreciated.
  • 0




    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts
Have you been monitoring it with the Task Manager? I would reccomend opening it at startup and keeping an eye on Networking and Running Processes. Also check your Event Logs for errors and report them to this post. Without any real information about what is happening it's pret' near impossible to make any suggestions.
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP