Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Toolbar Prob


  • Please log in to reply

#1
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
Heya....i downloaded two toolbars for my IE and they just dont seem to come up. there the yahoo and Msn ones.....i can see them when i right click on the IE bar..but i cant click to get them to appear...help
  • 0

Advertisements


#2
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Hi again scarlet_spider...

When you right lick on the toolbar, are there check marks beside the toobars you want? If not, select them by clicking on them. Also...you may have to restart your browser before they will appear after the initial install.

wannabe1
  • 0

#3
LIONWOODS

LIONWOODS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts
Restarting your computer may also help. :tazz:
  • 0

#4
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
no ...when eva i click the checkmarks dont appear..and i did restart a fewq times after installing initially
  • 0

#5
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
Heloo...still need to fix prob
  • 0

#6
yardguard

yardguard

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 135 posts
Unistall them and reinstall them again one at a time and checking to make sure they show up(one at a time).
  • 0

#7
Johanna

Johanna

    The Leather Lady

  • Moderator
  • 3,038 posts
In IE click "view" then "toolbars". Are your new toolbars listed and ticked?

Johanna
  • 0

#8
Aero

Aero

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
what you also need to check is that the other opcions are not locked make sure your address bar isn't locked or anything else then try to move the toolbars around and see if that helps, if not unsiteall them and reinstall them over
  • 0

#9
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
.i did wat u said but their still not appearing..and i as for the ticking ...they arent checked off but wheneva i try to check off...its not working...not happens
  • 0

#10
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
heloo
  • 0

Advertisements


#11
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
still need help
  • 0

#12
Trish8574

Trish8574

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
I downloaded the comcast toolbar on my laptop and it worked great...but when I downloaded it on my desk top it wouldn't work...I know it is downloaded cause its in my add and remove programs....but when I go to the view tab and then toolbars I don't have the comcast option to check or uncheck....Can someone please help????????
  • 0

#13
Aero

Aero

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
i have found the perfect solution for your problem

what you want to do is remove the recently played files from the media player

here is how to do it:

open the media player and go to tools then click on options, after that click on the privacy tab, at the bottom there will be two options, one that says clear history and another that says clear cache. you have to click on both options in order for it to clear it up

one thing, this only works for media player version 9 and 10

if you have another version let me know so ii can research on it.
  • 0

#14
Trish8574

Trish8574

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Thanks for the info...I tried that and still no luck...I just don't understand the problem!!!!! :tazz:
  • 0

#15
scarlet_spider

scarlet_spider

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 72 posts
i have waited around 2 weeks for someone to reply...and still nothin...come on

Edited by scarlet_spider, 25 August 2005 - 01:57 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP